Zonwerend glas bestellen Tilburg

Zonwerend glas bestellen Tilburg

Zonwerend glas kan in verschillende situaties goed van pas komen. Niet alleen binnen woningen maakt men vaak gebruik van dit glas, ook voor bedrijfspanden is zonwerend glas interessant. Dit type glas houdt de warmte namelijk buiten uw pand, maar zorgt ervoor dat het licht nog wel naar binnen kan schijnen. Een speciale laag voorkomt dat u te maken krijgt met vervelende schitteringen door het zonlicht. Zo kunt u rustig aan uw bureau blijven werken, zonder de weerkaatsing van de zon op uw beeldscherm te zien. Dit type glas behoort tot de categorie met dubbelglas. Voorheen was het gebruikelijk om voor enkelglas te kiezen aan de buitenzijde van uw pand. Tegenwoordig kiest men vrijwel altijd voor dubbelglas. Zonwerend glas bestellen Tilburg, Onderdeel van Glaswacht.com

Energie besparen met dubbelglas

Consumenten zoeken steeds vaker naar mogelijkheden om energie te besparen. Het gebruik van dubbelglas is een van deze mogelijkheden. Dit type glas weerkaatst een groter deel van de warmte, wat uit uw woning naar buiten probeert te stromen. Zo hoeft u zelf minder energie te verbruiken om de ruimtes in huis of binnen uw bedrijfspand te verwarmen. Deze besparing merkt u aan het eind van ieder jaar op uw energierekening. Met deze jaarlijkse besparing heeft u de investering in het dubbelglas al snel weer terugverdiend.

Zonwerend glas bestellen Tilburg

Zonwerend glas bestellen Tilburg

Hogere isolatiewaarde van uw pand

Een andere reden om voor dubbelglas te kiezen, is de verhoging van de isolatiewaarde van uw pand. Een hogere isolatiewaarde maakt het makkelijker om het pand te verhuren of te verkopen op een later moment. Een nieuwe eigenaar hoeft zelf immers minder in verbouwingswerkzaamheden te investeren. Dit draagt net als de verlaging van uw energiekosten bij aan het terugverdienen van de investering in dit type glas.

Online dubbelglas kopen

Online dubbelglas kopen is tegenwoordig steeds eenvoudiger. Bestel uw ruiten bij Ruitonline.nl, om verzekerd te zijn van een goede service. Wij bieden een breed scala aan glassoorten aan. Naast dubbelglas bieden we bijvoorbeeld ook zonwerend glas, gelaagd glas, draadglas, triple glas, enzovoorts. Mocht u twijfelen over het meest geschikte type glas voor uw woning of bedrijfspand, dan kunt u vooraf contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van passend advies over de verschillende glassoorten die wij u kunnen bieden. Met welk doel bent u op zoek naar nieuwe ruiten?

Zonwerend glas bestellen Tilburg, klik hier voor ons contactformulier.

Enkelglas veilig op maat

  • Enkelglas veilig op maat gesneden

  • Afmetingen: Geef uw afmetingen van uw raam in millimeters. Vervolgens zal het formulier automatisch de vierkante meters berekenen.
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00