Zonwerend glas Arnhem

Zonwerend glas Arnhem

Zonwerend glas kan in verschillende situaties goed van pas komen. Niet alleen binnen woningen maakt men vaak gebruik van dit glas, ook voor bedrijfspanden is zonwerend glas interessant. Dit type glas houdt de warmte namelijk buiten uw pand, maar zorgt ervoor dat het licht nog wel naar binnen kan schijnen. Een speciale laag voorkomt dat u te maken krijgt met vervelende schitteringen door het zonlicht. Zo kunt u rustig aan uw bureau blijven werken, zonder de weerkaatsing van de zon op uw beeldscherm te zien. Dit type glas behoort tot de categorie met dubbelglas. Voorheen was het gebruikelijk om voor enkelglas te kiezen aan de buitenzijde van uw pand. Tegenwoordig kiest men vrijwel altijd voor dubbelglas. Zonwerend glas Arnhem, Onderdeel van Glaswacht.com

Voordelen van zonwerend glas

Het voornaamste voordeel wat zonwerend glas u biedt, is de mogelijkheid om de schitteringen van de zon tegen te gaan. Daarbij is ook het feit dat uw pand lekker koel blijft in de zomermaanden een groot voordeel. Zeker in panden op het zuiden kan het op een warme zomerdag al snel erg heet worden. Dit belemmert de productiviteit van uzelf of uw medewerkers! Een ventilator is vaak veel minder efficiënt dan het gebruik van zonwerend glas.

Zonwerend glas Arnhem

Zonwerend glas Arnhem

Betere isolatie met dubbelglas

Zoals reeds omschreven werd, behoort dit type glas tot de categorie met dubbelglas. Dit betekent dat u door te kiezen voor zonwerend glas bijdraagt aan een verbeterde isolatie binnen uw pand. In vergelijking met normaal dubbelglas zal dit type glas tot circa 60% meer van de warmte filteren. Het gebruik van een zonwering zal zodoende niet langer noodzakelijk zijn!

Zonwerend glas online bestellen

Online zonwerend glas kopen kan bij Ruitonline.nl. In ons assortiment bieden wij deze ruiten in verschillende formaten aan. Het is erg belangrijk dat de ruit naadloos op uw bestaande sponning aansluit. Zo voorkomt u dat er tocht langs uw ruit kan stromen, wat een negatieve invloed heeft op uw isolatie in huis. Naast zonwerend glas bieden wij verschillende andere soorten glas aan. Denk bijvoorbeeld ook aan normaal dubbelglas, draadglas, triple glas, enzovoorts. Bent u benieuwd of zonwerend glas ook voor u interessant kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Zonwerend glas Arnhem, klik hier voor ons contactformulier.