Triple glas Zwolle

Triple glas Zwolle

Er zijn verschillende manieren om de isolatie van uw woning of bedrijfspand te verbeteren. Een van de mogelijkheden die u hierbij heeft, is het vervangen van uw glas in huis. Voorheen was het heel gebruikelijk om enkelglas te gebruiken aan de buitenzijde van woningen en bedrijfspanden. Tegenwoordig kiest men vaker voor dubbelglas, HR++ isolatieglas, of nog beter triple glas. Zoals de naam van triple glas wellicht al doet vermoeden, bestaan deze ruiten uit drie lagen met glas. Enkelglas heeft logischerwijs een laag en dubbelglas heeft er twee. Triple glas Zwolle, Onderdeel van Glaswacht.com

Voordelen van triple glas

Door voor triple glas in plaats van dubbelglas te kiezen, profiteert u van een nog betere isolatie. De drie lagen van glas zorgen dat er een groter deel van de warmte terug uw ruimtes in gekaatst wordt. Dit maakt dat uw energieverbruik minder hoog zal komen te liggen. U heeft immers minder energie nodig om uw ruimtes te verwarmen! Dat is niet het enige voordeel van triple glas. Ook zorgt dit type glas voor een verhoging van uw isolatiewaarde, wat het makkelijker maakt om uw pand te verkopen of te verhuren.

Triple glas Zwolle

Triple glas Zwolle

HR+++ isolatieglas gebruiken

Een alternatief voor triple glas is HR+++ isolatieglas, wat qua werking veel lijkt op dit type glas. Bij HR+++ isolatieglas wordt er een speciaal laagje op de buitenste zijde van het glas aangebracht. Dit maakt dat een groter deel van de warmte in huis zal worden gehouden, zonder dat u minder licht in uw pand krijgt.

Online triple glas bestellen

Triple glas online kopen doet u heel eenvoudig bij Ruitonline.nl. Binnen onze webwinkel bieden wij dit type glas in verschillende formaten aan. Zo vindt u altijd een formaat ruit, die aansluit bij de sponning die u mogelijk al heeft. Zeker bij isolatieglas is het belangrijk dat de ruit aansluit op het formaat van de sponning. Zo voorkomt u dat er tocht ontstaat, wat de werking van het isolatieglas belemmerd. Via dit tochtgat kan er immers warme lucht uit uw woning ontsnappen. Heeft u vragen over het verschil tussen dubbelglas en triple glas? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Triple glas Zwolle, klik hier voor ons contactformulier.