Speciaal glas Groningen

Speciaal glas Groningen

Ruitonline.nl is een aanbieder van verschillende soorten ruiten. Denk bijvoorbeeld aan ruiten, gemaakt van enkelglas, dubbelglas, HR++ isolatieglas, enzovoorts. Ook voor speciaal glas, zoals brandwerend glas of gelaagd glas, kunt u bij ons terecht. Bij de nieuw-, aan- of verbouw van gebouwen wilt u mogelijk meerdere ruiten in een keer laten vervangen. Veel mensen vinden het lastig om in zo’n geval te bepalen welke glassoort het meest geschikt is. Voor deze situaties bieden wij speciale maatwerkprojecten aan. Binnen deze maatwerkprojecten zoeken we naar het meest geschikte type glas bij het doel waarmee u uw bestaande ruiten laat vervangen. Speciaal glas Groningen, Onderdeel van Glaswacht.com

Speciaal glas Groningen

Speciaal glas Groningen

 

Speciaal glas online bestellen

Speciaal glas komt in verschillende vormen voor. Denk bijvoorbeeld aan brandwerend glas, wat ideaal is voor grote bedrijfspanden, scholen en een gemeentehuis. Met brandwerend glas maakt u de kans op gevaarlijke situaties tijdens een brand kleiner, omdat men langer de tijd heeft om het gebouw te verlaten. Onder speciaal glas verstaan we ook HR++ isolatieglas of zelfs triple glas, wat specifiek bedoeld is voor het verbeteren van de isolatie in een pand. Met dergelijke glassoorten zorgt u ervoor dat het energieverbruik binnen een pand op jaarbasis afneemt. Daarbij neemt de isolatiewaarde van uw woning toe, waardoor u deze op termijn voor meer kunt verkopen.

Speciaal glas tegen inbraken

U kunt ook voor speciaal glas kiezen om inbrekers buiten uw pand te houden. Inbraak werend speciaal glas is bijvoorbeeld gelaagd glas of draadglas. Dergelijke glassoorten zullen niet direct in duizend stukjes uiteenvallen. Het glas blijft hierbij aan elkaar hangen, waardoor een inbreker veel minder makkelijk binnen kan komen.

Maatwerkprojecten

Zoals eerder aangegeven kunt u ook voor maatwerkprojecten op het gebied van ruiten bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte ruiten voor de verschillende ruimtes binnen uw pand. Zo zorgen we dat uw isolatiewaarde zo hoog mogelijk is en u in de verschillende ruimtes geen last heeft van anderen. Zeker binnen bedrijfspanden kan het erg vervelend zijn, als u met de collega’s uit de kantoorunits naast u mee kunt luisteren. Dit belemmert uw productiviteit! Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor scholen, waar het geluid uit andere lokalen kan storen tijdens het maken van examens.

Speciaal glas Groningen, klik hier voor ons contactformulier.