HR++ isolatieglas Delft

HR++ isolatieglas Delft

Voorheen was het heel gebruikelijk om enkelglas te gebruiken voor de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand. Tegenwoordig wordt er vaker voor dubbelglas gekozen, waarvan HR++ isolatieglas een afgeleide is. Dit type glas is, zoals de naam van dit glas al doet vermoeden, specifiek bedoeld voor het verbeteren van de isolatie van uw pand. Naast HR++ isolatieglas kan ook normaal dubbelglas of bijvoorbeeld triple glas voor een verbetering van de isolatie zorgen. Triple glas bestaat uit drie lagen glas, terwijl HR++ isolatieglas doorgaans uit twee lagen bestaat. Naast de verbeterde isolatie heeft dit type glas ook een geluidswerende werking, doordat er een extra laag glas gebruikt wordt. HR++ isolatieglas Delft, Onderdeel van Glaswacht.com

Besparen met HR++ isolatieglas

De voornaamste reden om voor dit type glas te kiezen, is de mogelijkheid om uw energieverbruik te verlagen. Doordat er van een extra laag glas gebruik wordt gemaakt, wordt een groter deel van de warmte uw ruimte in gekaatst. Zo hoeft u minder energie te verbruiken om de ruimte te verwarmen. Het lagere energieverbruik is niet het enige voordeel van HR++ isolatieglas. Ook neemt de isolatiewaarde van uw pand toe, waardoor deze makkelijker te verhuren of te verkopen zal zijn in de toekomst. Een nieuwe eigenaar hoeft zelf immers minder aan de isolatie te veranderen.

HR++ isolatieglas of dubbelglas

Bij HR++ isolatieglas wordt de ruit van een zeer dun metaallaagje voorzien. Dit laagje is niet met het oog waar te nemen, waardoor ook de lichtinval in uw pand niet belemmerd wordt. Afhankelijk van de effectiviteit van dit laagje krijgt de ruit een bepaalde rating mee, waar ‘++’ een voorbeeld van is.

HR++ isolatieglas Delft

HR++ isolatieglas Delft

HR++ isolatieglas online bestellen

Online HR++ isolatieglas kopen is heel eenvoudig bij Ruitonline.nl. In ons assortiment vindt u een groot aantal formaten ruiten, waardoor u altijd een ruit vindt die aansluit op uw bestaande sponning. Het is erg belangrijk dat de ruit naadloos op de sponning aansluit, om onnodig warmteverlies tegen te gaan. Er kan bijvoorbeeld tocht ontstaan als er ruimte tussen de ruit en sponning zit. De tocht neemt de warmte in uw woning mee naar buiten, waardoor uw energieverbruik verhoogd wordt. Naast HR++ isolatieglas bieden wij verschillende andere glassoorten aan.

HR++ isolatieglas Delft, klik hier voor ons contactformulier.