HR++ isolatieglas bestellen Ypenburg

HR++ isolatieglas bestellen Ypenburg

Voorheen was het heel gebruikelijk om enkelglas te gebruiken voor de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand. Tegenwoordig wordt er vaker voor dubbelglas gekozen, waarvan HR++ isolatieglas een afgeleide is. Dit type glas is, zoals de naam van dit glas al doet vermoeden, specifiek bedoeld voor het verbeteren van de isolatie van uw pand. Naast HR++ isolatieglas kan ook normaal dubbelglas of bijvoorbeeld triple glas voor een verbetering van de isolatie zorgen. Triple glas bestaat uit drie lagen glas, terwijl HR++ isolatieglas doorgaans uit twee lagen bestaat. Naast de verbeterde isolatie heeft dit type glas ook een geluidswerende werking, doordat er een extra laag glas gebruikt wordt. HR++ isolatieglas bestellen Ypenburg, Onderdeel van Glaswacht.com

Energie besparen met dubbelglas

Consumenten zoeken steeds vaker naar mogelijkheden om energie te besparen. Het gebruik van dubbelglas is een van deze mogelijkheden. Dit type glas weerkaatst een groter deel van de warmte, wat uit uw woning naar buiten probeert te stromen. Zo hoeft u zelf minder energie te verbruiken om de ruimtes in huis of binnen uw bedrijfspand te verwarmen. Deze besparing merkt u aan het eind van ieder jaar op uw energierekening. Met deze jaarlijkse besparing heeft u de investering in het dubbelglas al snel weer terugverdiend.

HR++ isolatieglas bestellen Ypenburg

HR++ isolatieglas bestellen Ypenburg

Hogere isolatiewaarde van uw pand

Een andere reden om voor dubbelglas te kiezen, is de verhoging van de isolatiewaarde van uw pand. Een hogere isolatiewaarde maakt het makkelijker om het pand te verhuren of te verkopen op een later moment. Een nieuwe eigenaar hoeft zelf immers minder in verbouwingswerkzaamheden te investeren. Dit draagt net als de verlaging van uw energiekosten bij aan het terugverdienen van de investering in dit type glas.

Online dubbelglas kopen

Online dubbelglas kopen is tegenwoordig steeds eenvoudiger. Bestel uw ruiten bij Ruitonline.nl, om verzekerd te zijn van een goede service. Wij bieden een breed scala aan glassoorten aan. Naast dubbelglas bieden we bijvoorbeeld ook zonwerend glas, gelaagd glas, draadglas, triple glas, enzovoorts. Mocht u twijfelen over het meest geschikte type glas voor uw woning of bedrijfspand, dan kunt u vooraf contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van passend advies over de verschillende glassoorten die wij u kunnen bieden. Met welk doel bent u op zoek naar nieuwe ruiten?

HR++ isolatieglas bestellen Ypenburg, klik hier voor ons contactformulier.

Enkelglas veilig op maat

  • Enkelglas veilig op maat gesneden

  • Afmetingen: Geef uw afmetingen van uw raam in millimeters. Vervolgens zal het formulier automatisch de vierkante meters berekenen.
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00