Geluidswerend glas Groningen

Geluidswerend glas Groningen

Geluidshinder behoort voor veel mensen tot een van de grootste ergernissen. In het bijzonder wanneer zij op de werkvloer te maken hebben met het geluid van collega’s. Om geluidshinder tegen te gaan, kan het gebruik van geluidswerend glas goed van pas komen. Met geluidswerend glas wordt een groot deel van het geluid geabsorbeerd, waardoor u hier niet langer hinder van zal ondervinden. Ook voor woningen kan het gebruik van dit type glas interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan een woning die aan een doorgaande weg ligt! Om te voorkomen dat u voortdurend gestoord wordt door het geluid van voorbijrazende auto’s, kan dit type glas de oplossing voor u zijn. Geluidswerend glas Groningen, Onderdeel van Glaswacht.com

Voordelen van geluidswerend glas

Geluidswerend glas biedt als voornaamste voordeel dat het geluid vanuit andere ruimtes grotendeels geabsorbeerd wordt. Zeker binnen bedrijfspanden kan het vervelend zijn, als u met de gesprekken uit de kantoorruimte naast u mee kunt luisteren. Ook binnen scholen kan geluidswerend glas van pas komen. Denk aan de lokalen die aan elkaar grenzen. Vaak is het geluid uit het ene lokaal hoorbaar in het naastgelegen lokaal. Tijdens het maken van toetsen of examens zorgt dit voor grote ergernissen.

Geluidswerend glas Groningen

Betere isolatie dankzij dit glas

Naast de geluidswerende werking van dit type glas, heeft het glas de fijne eigenschap dat het uw woning beter isoleert. Een betere isolatie maakt dat uw energieverbruik sterk verminderd zal worden. Daarbij kan dit bijdragen aan de isolatiewaarde van uw woning, waardoor u een woning op termijn voor meer kunt verkopen of verhuren. Andersom heeft dubbelglas of triple glas ook een geluidswerende werking, doordat de ruiten met meerdere lagen glas zijn opgebouwd.

Geluidswerend glas online bestellen

Online geluidswerend glas kopen kan heel eenvoudig en snel bij Ruitonline.nl. In onze webwinkel bieden we dit type glas in verschillende formaten aan. Zeker voor een lagere energierekening is het belangrijk dat de ruit goed op de sponning in uw muur aansluit. Wanneer dit niet zo zou zijn, zou dit voor tocht in huis kunnen zorgen. Daarbij zou de warme lucht in huis via deze tochtgaten uit uw woning kunnen stromen. Wilt u advies over het meest geschikte type geluidswerend glas voor uw woning of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Geluidswerend glas Groningen, klik hier voor ons contactformulier.