Gelaagd glas Rotterdam

Gelaagd glas Rotterdam

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin u er alles aan wilt doen om te voorkomen dat uw ruiten in duizend stukjes breken. Denk bijvoorbeeld aan de ruiten binnen een schoolgebouw, waar dagelijks tientallen kinderen spelen. Als er per ongeluk een bal tegen een ruit getrapt wordt, mag deze niet in stukjes op de grond vallen. Dit zou voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen! Ditzelfde geldt voor ruiten van bedrijfspanden, waar u wilt voorkomen dat inbrekers uw pand eenvoudig binnen kunnen komen door een steen door de ruit te gooien. Gelaagd glas kunt u heel eenvoudig bij Ruitonline.nl bestellen. Wij leveren de ruit bij u thuis of bij uw bedrijfspand af, zodat u zelf geen zorg hoeft te dragen voor het vervoer hiervan. Gelaagd glas Rotterdam, Onderdeel van Glaswacht.com

Voordelen van gelaagd glas

Het voornaamste voordeel van gelaagd glas is het feit dat gelaagd glas bij een breuk niet in duizend stukjes valt, maar aan elkaar blijft hangen. Dit is de reden dat men dit type glas vaak tot de categorie met veiligheidsglas rekent. Wanneer er met een hard voorwerp tegen de ruit gegooid wordt, zal hier geen gat in ontstaan. De kans op een inbraak wordt zo aanzienlijk kleiner. Evenals dat een bal nooit door de ruit zal vliegen, als u gelaagd glas in uw woning gebruikt.

Werking van gelaagd glas

Gelaagd glas wordt met verschillende lagen opgebouwd. Deze lagen zijn door middel van een transparantie folielaag aan elkaar verbonden, wat verklaart dat de ruit niet in duizend stukjes uiteenvalt. Het spreekt voor zich dat deze folielaag de lichtinval in uw woning of bedrijfspand niet belemmert. Het is afhankelijk van de dikte van deze folielaag hoe veilig het glas is.

Gelaagd glas online bestellen

Online gelaagd glas kopen doet u heel eenvoudig bij Ruitonline.nl. Wij bieden dit type glas in verschillende formaten aan, zodat u altijd een formaat vindt die aansluit bij het formaat van uw bestaande sponning. Om tocht in uw pand te voorkomen is het belangrijk dat de ruit goed op de sponning aansluit. Naast gelaagd glas bieden wij ook draadglas en brandwerend glas aan. Wilt u weten welk type glas het beste past bij het doel waarmee u dit koopt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, voor persoonlijk advies.

Gelaagd glas Rotterdam, klik hier voor ons contactformulier.

Gelaagd glas Rotterdam

Gelaagd glas Rotterdam