Enkelglas Amsterdam

Enkelglas Amsterdam

Tot voor kort was enkelglas het meest gebruikte type glas binnen woningen en bedrijfspanden. Tegenwoordig wordt er zeker voor de buitenzijde van gebouwen steeds vaker voor dubbel- of zelfs triple glas gekozen. Het rendement van deze glassoorten ligt aanzienlijk hoger dan bij enkelglas, waardoor het energieverbruik binnen een pand verlaagd wordt. Een lager energieverbruik zorgt voor een lagere energierekening en een hogere isolatiewaarde van het pand. In binnenruimtes wordt dit type glas echter nog steeds een veel gebruikt. Mede doordat het glas relatief goedkoop is in verhouding tot andere soorten glas. Enkelglas Amsterdam, Onderdeel van Glaswacht.com

Verschillende soorten enkelglas

Wanneer u dit type glas bestelt, heeft u doorgaans de keuze uit verschillende diktes en formaten ruiten. Het is immers van groot belang dat de ruit naadloos aansluit op uw bestaande sponning. Op die manier voorkomt u dat er tocht in een ruimte ontstaat, wat logischerwijs voor een hoger energieverbruik zal zorgen. Zoals reeds beschreven wordt voor ruiten aan de buitenzijde van een gebouw vaak aangeraden om voor een ander type glas te kiezen, ondanks de lage kosten voor enkelglas. De besparing op uw energierekening maakt dat u de extra investering in een ander type glas al snel weer zal hebben terugverdiend.

Wanneer is enkelglas geschikt?

Enkelglas is een ideaal type glas voor het gebruik binnen gebouwen. Denk aan de ruiten tussen een klaslokaal en de gang, een ruit tussen twee kantoorunits, een ruit tussen uw keuken en eetkamer, enzovoorts. Dergelijke ruiten hebben een veel minder isolerende functie, waardoor dit type glas voldoende is.

Enkelglas Amsterdam

Enkelglas Amsterdam

Enkelglas online bestellen

Online enkelglas bestellen doet u heel eenvoudig bij Ruitonline.nl. Wij bieden een groot aanbod aan ruiten aan! Zo vindt u altijd een model enkelglas, die aansluit bij de sponning in uw pand. Naast dit type glas bieden wij verschillende andere soorten glas aan. Denk aan dubbelglas, HR++ isolatieglas, zonwerend glas, gelaagd glas, enzovoorts. Op deze manier bieden we u altijd een type glas, die aansluit bij het doel waarmee u een nieuwe ruit bestelt. Mocht u vooraf advies wensen over de verschillende soorten glas, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u persoonlijk advies te geven!

Enkelglas Amsterdam, klik hier voor ons contactformulier.