Draadglas Ypenburg

Draadglas Ypenburg

Wij bieden verschillende vormen van veiligheidsglas aan, waarvan draadglas een goed voorbeeld is. Veiligheidsglas maakt de kans op een inbraak in uw huis of bedrijfspand aanzienlijk kleiner. Daarbij wordt ook de kans op ongelukken door rondspringende glasscherven verkleind met dit type glas. Dit is de reden dat draadglas regelmatig binnen bedrijfspanden en scholen gebruikt wordt. U moet er immers niet aan denken, dat spelende kinderen te maken krijgen met rondspringende glasscherven. Normaal enkel- of dubbelglas zal relatief eenvoudig breken wanneer hier een bal tegenaan geschopt wordt! Draadglas Ypenburg, Onderdeel van Glaswacht.com

Draadglas Ypenburg

Draadglas Ypenburg

Voordelen van draadglas

Draadglas heeft consumenten verschillende voordelen te bieden. Het voornaamste voordeel van draadglas is het feit dat dit type glas niet in duizend stukjes breekt als de ruit barst. De scherven worden bij een breuk bijeengehouden, waardoor er geen groot gat in de ruit ontstaat. Dit maakt de kans op een inbraak kleiner. Daarbij is dit type glas veel steviger dan normaal enkel- of dubbelglas, door de wapening die bij de productie van dit glas gebruikt wordt. Een derde voordeel van dit type glas is de brandvertragende werking die het heeft.

Werking van draadglas

Bij draadglas worden er metalen draden in het glas verwerkt. Deze liggen veelal als een vierkant raster door het glas. U herkent dit type glas dan ook aan de kleine vierkantjes die vaak goed zichtbaar zijn. Houd er rekening mee dat het glas vaak minder licht doorlaat. Dit maakt dat draadglas vooral gebruikt wordt in de ramen van deuren. Zou u voor spiegeldraadglas kiezen, dan is de mate van doorzichtigheid een stuk groter.

Draadglas online bestellen

Online draadglas kopen doet u heel eenvoudig bij Ruitonline.nl. In ons assortiment bieden wij dit type glas in verschillende formaten aan. Het is erg belangrijk dat het glas goed aansluit op het formaat van de sponning die u mogelijk al in uw muur of deur heeft zitten. Wanneer er speling tussen de ruit en de sponning zou zitten, zou dit voor tocht in uw pand kunnen zorgen. Dit wilt u logischerwijs voorkomen! Wilt u meer weten over de werking of het nut van draadglas? Neem vrijblijvend contact met ons op, om persoonlijk advies te krijgen.

Draadglas Ypenburg, klik hier voor ons contactformulier.