Brandwerend glas Tilburg

Brandwerend glas Tilburg

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten veiligheidsglas aan, waarvan ons brandwerend glas een voorbeeld is. Dit type glas is ideaal voor bedrijfspanden en openbare gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan scholen of bedrijfsverzamelgebouwen, waar een groot aantal mensen uit losse kantoorunits of klaslokalen naar buiten moeten worden gebracht. Ook binnen woningen kan het gebruik van veiligheidsglas een oplossing zijn om de kans op gevaarlijke situaties tijdens een brand zolang mogelijk uit te stellen. Naast dit type veiligheidsglas bieden wij ook draadglas en gelaagd glas aan. Hiermee kunt u de kans op een inbraak in uw pand verkleinen. Brandwerend glas Tilburg, Onderdeel van Glaswacht.com

Brandwerend glas Tilburg

Brandwerend glas Tilburg

Voordelen van brandwerend glas

Consumenten kiezen voornamelijk voor brandwerend glas om de kans op gevaarlijke situaties tijdens een brand zolang mogelijk uit te stellen. De beschermende factor van dit type glas maakt dan mensen binnen uw pand langer de tijd hebben om naar buiten te bewegen. Dit is echter niet het enige voordeel wat dit type glas u biedt. Vaak behoort brandwerend glas tot de categorie met dubbelglas, waardoor het glas ook een isolerende werking heeft.

Werking van brandwerend glas

Het spreekt voor zich dat brandwerend glas wat door Ruitonline.nl verkocht wordt, voldoet aan de laatste kwaliteitseisen van de brandweer. Het glas moet bovenal bestand zijn tegen een hoge temperatuur. Wanneer dit niet het geval zou zijn, zou het glas immers kunnen breken tijdens een brand. Dit wilt u zo goed mogelijk voorkomen!

Brandwerend glas online bestellen

Online brandwerend glas kopen kan snel en eenvoudig bij Ruitonline.nl. Na het plaatsen van uw bestelling zorgen wij dat het glas zo snel mogelijk bij u thuis of bij uw bedrijfspand afgeleverd wordt. Het is belangrijk dat het formaat van de ruit aansluit bij het formaat van uw sponning. Zo voorkomt u dat er speling ontstaat tussen de ruit en sponning. Speling zou voor tocht kunnen zorgen. Dit doet de isolerende werking van de brandwerende ruit teniet. Wilt u vooraf advies over het meest geschikte type veiligheidsglas voor uw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Voor welk type gebouw zoekt u brandwerend glas?

Brandwerend glas Tilburg, klik hier voor ons contactformulier.